COSTEP MA VIRTUAL TABLETOP EXERCISE

Welcome and Introductions



SEPTEMBER 22, 2020

Agenda

10:00am

10:15am	VTTX Guidelines and Assumptions
10:20am	Scenario 1 - 10:20 – 10:27: 7 minutes for scenario introduction - 10:27 – 10:42: 15 minutes for group discussions - 10:42 – 10:55: 13 min. for reporting out

10:55am Scenario 2

10:55 – 11:02 7 minutes for scenario introduction
 11:02 – 11:17: 15 minutes for group discussions
 11:17 – 11:30: 13 minutes for reporting out

11:30am Scenario 3

11:30 – 11:37: 7 minutes for scenario introduction
11:37 – 11:52: 15 minutes for group discussions
11:52 – 12:05: 13 minutes for reporting out

12:05pm Conclusion and wrap-up

- Upcoming COSTEP MA news
- Subscribe to COSTEP MA emails: https://mblc.state.ma.us/costepma/